Pionen Blomsterdesign

ny logga

DIN BRÖLLOPSDRÖM BLIR SANN

Med stor passion och sinne för detaljer utformar jag allt från brudbuketter, tärnbuketter, näbbuketter, corsage, detaljer och bröllopsdekorationer.

Jag lyssnar in brudparets önskemål på känsla, form, färgteman etc. och delar gärna med mig av mina ideér och tankar kring bröllopsblomster och passande dekorationer.

Målet med alla bröllop jag får äran att skapa till är att fånga den rätta känslan och viktigast av allt: att skapa en fantastisk helhetskänsla och en röd tråd som passar till varje enskilt bröllop!

Planerar ni att gifta er och söker en engagerad bröllopsflorist? Kontakta mig så bokar vi in ett första möte. Jag har Norrköping och Östergötland som utgångspunkt men reser mer än gärna till andra städer i Sverige för att skapa magiska bröllopsblomster!

bild juli2023

JAG ERBJUDER...

  • Kostnadsfri bröllopskonsultation  (ca 1 timme) där vi utgår från era tankar och tillsammans planerar för att finna den rätta känslan på bröllopsblommorna för just ert drömbröllop.
  • Helhetslösningar som inkluderar dukning, dekor och blomsterstyling.
  • Skräddarsytt bröllopspaket.
  • En tydlig offert skickas via mail inom en vecka efter konsultationen.
  • Moodboard
  • Ett stort engagemang för varje enskilt uppdrag där jag ger det lilla extra från första mötet till slutresultatet på den stora dagen.
  • Hög kvalitet på blommorna som beställs specifikt för varje tillfälle av kvalitetssäkra blomstergrossister.
  • Fri leverans till kyrka/festlokal inom Norrköping. 

SÖKER NI EN HELHETSLÖSNING TILL ERT BRÖLLOP?

Tillsammans med min kollega, bröllopskoordinator Patricia från Wedding by P erbjuder vi skräddarsydda helhetslösningar till bröllop.

FÖR VISST VILL MAN SOM BRUDPAR KUNNA NJUTA AV SIN BRÖLLOPSDAG OCH KÄNNA SIG SOM EN GÄST PÅ SIN EGNA FEST?

Vi hjälper till med allt från bl.a dukning, dekor, bröllopskoordination, bröllopsblommor och helhetslösningar med hjälp av våra professionella samarbetspartners inom bröllopsbranschen.

 

Ni hittar mer om oss här: The Wedding Makers